Øl braiseret herreret opskrifter

Øl braiseret herreret

En kraftig smagende ret, når man bruger stout øl. en almindelig øl ved første forsøg. Tilsæt øl og vand, kødet skal ikke være helt dækket

Svinekæber - Braiseret i øl og pesto

Ølbraiseretherreret. mørk øl. Hæld 2-3 dl god mørk øl ved (rødvin kan også anvendes). Læg pestoen på toppen af svinekæberne, dæk fadet til med låg eller sølvpapir og tilbered svinekæberne i ovnen ved 150 grader i ca

Pebersovs

Ølbraiseretherreret. Det kan være en rigtig god ide, at lave pebersovsen dagen før. Soven kan gøres mere fed (38 % fløde) eller mindre fed creme fine 7 %

Champagnesorbet

Bland den lunkne sukkerlage med champagnen og nedkøl. Ølbraiseretherreret. Opløs glukosen i vand under svag varme

Forårsruller

Ølbraiseretherreret 200 g. Læs også. Lynstegt ris-salat med forårsruller. Forårsfriske kyllingefrikadeller