Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. I går tog jeg hul på hele to fridage, da jeg jo skal arbejde i weekenden, så man kan jo sige at jeg nu holder weekend
Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Herefter piskes vanillekorn, sukker og æggeblommer til en hvidlig og tyk æggesnaps. Efter at have læst denne opskrift på en omgang hjemmelavet Dulche de Leche på "Kinnas" lækre blog
1,5 dl fløde, pisket til flødeskum. 1,5 dl fløde, pisket til flødeskum. Tak for alle stemmerne. Min vote-boks gik dog helt amok, og opdaterede hver time, så jeg ikke kunne se det endelige resultat
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
konsistens som en æggesnaps. æggesnapsen og vend det forsigtigt. Den 5 april havde jeg fødselsdag og i den forbindelse serverede jeg en flag kage for mine gæster
Smelt smør og hæld det i en tynd stråle i æggesnapsen imens der piskes. Jeg har lurede lidt på denne kage inde på pinderest, og var bare på min to-do liste
Vaniljesukker, sukker og æggene piskes til tyk æggesnaps. Punkt 1-6 skal udføres dagen før servering BlåbærsyltVaniljestangen flækkes på den lange led og vaniljekornene skrabes ud med en lille kniv
Når chokoladesmørret er ensartet, hældes det op i æggesnapsen og vendes rundt. Ikke piske alt for voldsomt, bare så det er blandet godt og æggene er pisket sammen
Nu skal det hele piskes i cirka 5 minutter, til det bliver til en tyk og luftig æggesnaps. Du skal nok ikke være alt for bekymret om dit taljemål hvis du har tænkt dig at spise mere end et stykke af den her