Herefter piskes vanillekorn, sukker og æggeblommer til en hvidlig og tyk æggesnaps. Jeg serverede isen med danske jordbær, som formentlig er dyrket i drivhus, men der var uden tvivl mere smag i disse end i hvilken som helst af de udenlandske
Men ved råcreme bliver æggesnapsen vendt med flødeskum. Råcreme er en ophøjelse af min barndoms æggesnaps, som vi søskende i al hemmelighed rørte og spiste, når vi var alene hjemme
Pisk æggeblommer og sukker lyst, og hæld så den varme mælk og majsstivelse i æggesnapsen. Jeg elsker sommerens rabarber og jordbær, og jeg tænkte at den famøse kombination ville gøre sig godt på en sprød mørdejsbund og med lidt mørk chokolade
Start med at piske æggeblommer og sukker sammen i et par minutter, til du har en tyk æggesnaps. Så hvorfor ikke forkæle sig selv med en skål hjemmelavet jordbærkoldskålmed hjemmebagte kammerjunker
Vend jordbærmedæggesnapsen inden de til sidst vendes med fløden. Pisk æggeblommer og flormelis til en let æggesnaps og piskefløden til en let flødeskum
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Jordbærmoussemed hyldeblomst og lime Vask og klargør jordbær og skær dem ud i mundrette stykker