Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget med chokolade
Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom i æggesnapsen. Du kan også lave en hvid glasur med citronsaft og flormelis eller en almindelig chokoladeglasur med kakao, flormelis og vand/æggehvide
Pisk appelsinskallen i æggesnapsen. Vend til sidst forsigtigt de stivede æggehvider i. Afkøl chokolade blandingen lidt før den røres sammen med de piskede æggeblommer
Rør forsigtigt chokoladeblandingen i æggesnapsen. Pynt kagen med chokoladespåner og jordbær. Pisk æggehviderne stive i en tredje skål, og bland resten af sukkeret i undervejs
Først vendes æggesnapsen op i den lune chokolade mens der piskes godt, så det fordeles helt. Herefter kommer turen til æggehviderne, som sammen med den ene spiseskefuld sukker piskes til en sej skum
Bland chokolademassen sammen medæggesnapsen og vend det forsigtigt sammen medæggehviderne. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen til en æggesnaps indtil sukkeret er opløst