Æggesnaps med æggehvide opskrifter

Chokolade tiramisu kage

Chokolade tiramisu kage

Bland mascarpone medæggesnapsen. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget med chokolade
Kransekage - opskrift og tip

Kransekage - opskrift og tip

Hvis der bliver for meget "æggesnaps" synes jeg kransekagemassen bliver for våd og svær at arbejde med, så det er med at finde balancen
Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom i æggesnapsen. Du kan også lave en hvid glasur med citronsaft og flormelis eller en almindelig chokoladeglasur med kakao, flormelis og vand/æggehvide
{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

Smelt smør og hæld det i en tynd stråle i æggesnapsen imens der piskes. Smør en form og drys den med mel og hæld dejen deri
Lagkage med koldskål og hindbær

Lagkage med koldskål og hindbær

Bland hvedemel og bagepulver godt sammen og sigt det ned i æggesnapsen. Og med solstrålerne kommer sommeren, som betyder koldskål og jordbær med fløde
Chokolade mousse med strejf af appelsin

Chokolade mousse med strejf af appelsin

Pisk appelsinskallen i æggesnapsen. Vend til sidst forsigtigt de stivede æggehvider i. Afkøl chokolade blandingen lidt før den røres sammen med de piskede æggeblommer
Gateau Marcel

Gateau Marcel

sukrin hældes i en anden skål og piskes til en luftig æggesnaps. En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser
Gateau Marcel

Gateau Marcel

Rør forsigtigt chokoladeblandingen i æggesnapsen. Pynt kagen med chokoladespåner og jordbær. Pisk æggehviderne stive i en tredje skål, og bland resten af sukkeret i undervejs
Fredagens dessert

Fredagens dessert

Først vendes æggesnapsen op i den lune chokolade mens der piskes godt, så det fordeles helt. Herefter kommer turen til æggehviderne, som sammen med den ene spiseskefuld sukker piskes til en sej skum

Overdådig chokoladekage

Bland chokolademassen sammen medæggesnapsen og vend det forsigtigt sammen medæggehviderne. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen til en æggesnaps indtil sukkeret er opløst
Citron kage med birkes

Citron kage med birkes

Smør smeltes og vendes i æggesnapsen i et par hurtige vendinger. Smørcremen laves ved først at piske æggehviderne til en let skum i en skål
Påskekage

Påskekage

Pisk en luftig æggesnaps af sukker, vanillekorn og de hele æg. Pisk æggehviderne stive og bland dem gradvist med halvdelen af sukkeret