Bland mascarpone med æggesnapsen. Pisk fløde til skum og æggehviderhelt stive. Køl kagen helt ned. Tilsæt sukker og rør det sammen, tag gryden af varmen og lad det køle lidt af inden du pisker æg i
Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder). Sigt kakao og mel i æggesnapsen og vend det hele forsigtigt sammen
Som en æggesnaps. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, så det bliver hvidt og luftigt. 3 æg. 3 æg. Her får i en opskrift på en lækker og nem banankage
Chokoladesmørret vendes forsigtigt i æggesnapsen, hvorefter mel og nøddekerner tilsættes. I mens piskes æg, sukker og vanillekorn helt hvidt og luftigt
Bland alle de tørre ingredienser sammen og kom i æggesnapsen. Hæld det over den næsten afkølede kage og drys med hakkede valnødder og lad kagen køle helt af i køleskabet, så chokoladen sætter sig hurtigere
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Pisk æg, sukker og vanilje til en let og luftig æggesnaps med en håndmixer eller køkkenmaskine. Det blev sådan en chokoladekage som også er helt perfekt serveret med lidt vaniljeis eller flødeskum, da den både er kompakt og svampet på samme tid og fyldt med god mørk chokolade