Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. Og da flødebollerne så havde trukket hinde natten over, fortsatte jeg da de brandgode takter og begyndte at temperere chokolade til overtræk kl
Afvej imens mel, kartoffelmel og bagepulver og pisk æggehviderne stive. Bruger du marcipan som overtræk, er det godt at lægge først et viskestykke over kagen når den kommer på køl, og pak den derefter ind i fryseposer
Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen med æggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
æggehvider. I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør
Dette er ikke et must, men det giver lige det sidste yumminess til den lækre kage. Sørg for at temperere chokoladen, eller brug en overtræks chokolade, så du undgår en kedelig grå chokolade…
Altså med marcipan overtræk. Dette er min første marcipankage. OvertrækCa. Min bror havde fødselsdag i lørdags, og da han er en kæmpe kajkage fan, syntes jeg det kunne være sjovt at lave en af dem
æggehvider,. Pynt og overtræk på kagen er lavet af indfarvet fondant. Fødselsdagskagen er lavet af hjemmelavede lagkagebunde, lagt sammen med toblerone creme og jordbær mousse