Ingredienser til æggeblommerne. Opskrift på æggeblommerne. Vend æggeblommerne i mel iblandet lidt salt og peber, så i det sammenpiskede æg og til slut i pankorasp
450 gr hakket mørk chokolade5 dl piskefløde6 æggeblommer70 gr sukkerTænd ovnen på 180 gr. Sæt en skål over en gryde med vand og tænd for gryden (eller brug et bain-marie) Pisk heri æggeblommer og sukker til det bliver tykt og cremet i 5-6 minutter. 6 æggeblommer
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
Pisk æggeblommer hvide og cremede med florsukker. Pisk mascarponen i de piskede æggeblommer. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad. 3 pasteuriserede æggeblommer
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen
Det kræver såmænd bare chokolade, æggeblommer og fløde. Rør æggeblommerne i, men vær opmærksom på, at chokoladen ikke er alt for varm, for så koagulerer æggeblommerne og du får i stedet chokolade-røræg…
Langsomt hældes den varme fløde i æggeblommer, her piskes grundigt. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer. Når ca 1/2 af den varme fløde er i æggeblommerne, kommes det hele i kasserollen med fløden og den varmes langsomt op igen under konstant omrøring. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer