De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. 100 g stuetempererede æggeblommer. 4,5 pasteuriserede æggehvider. 100 g stuetempererede æggeblommer. 4,5 pasteuriserede æggehvider
Pisk æggeblommer hvide og cremede med florsukker. Pisk mascarponen i de piskede æggeblommer. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriseredeæggeblommer3pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad. 3 pasteuriseredeæggeblommer. 3 pasteuriserede æggehvider
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriseredeæggeblommer. Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen
6 pasteuriseredeæggeblommer. 6 pasteuriseredeæggeblommer. Ja, som navnet antyder har jeg bagt en barselskage, og det er en helt speciel kage til en helt speciel lejlighed
Påfør lidt af de pasteuriserede, så det dækker hele oversiden. evt 1 bæger pasteuriseredeæggeblommer. Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter
Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriseredeæggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger. Brug elpiskeren til at piske æggeblommerne i kartoffelmosen
Pisk imens æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftig æggesnaps. 8 pasteuriseredeæggeblommer. Bag dobbeltportion af vores brownies i en form på cirka 20 x 25 cm
Pisk æggeblommerne sammen med Bearnaise Essensen. Ikke så længe at smørret tilføjes lige så stille, så det lige så langsomt "integreres" i æggeblommerne