450 gr hakket mørk chokolade5 dl piskefløde6 æggeblommer70 gr sukkerTænd ovnen på 180 gr. Sæt en skål over en gryde med vand og tænd for gryden (eller brug et bain-marie) Pisk heri æggeblommer og sukker til det bliver tykt og cremet i 5-6 minutter. 6 æggeblommer
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. Jeg syntes citronmånen er en utroligt intetsigende, tør og kedelig sandkage - men da jeg så Mettes opskrift, hvor marcipan indgik blev jeg fristet
Pisk æggeblommer hvide og cremede med florsukker. Pisk mascarponen i de piskede æggeblommer. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad. 3 pasteuriserede æggeblommer
Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Den var i høj kurs, og jeg tror næsten ikke, der var den, som ikke ville have en opskrift
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Opskrift. Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen
Det kræver såmænd bare chokolade, æggeblommer og fløde. Rør æggeblommerne i, men vær opmærksom på, at chokoladen ikke er alt for varm, for så koagulerer æggeblommerne og du får i stedet chokolade-røræg…