Piskæggeblommer, vanillekorn og sukker luftigt. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavet is for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Pisk de pasteuriseredeæggeblommer med flormelis til en luftig og cremet masse. Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt
piskefløde FREMGANGSMÅDE Piskæggeblommer med sukker til en hvid og luftig masse. En lækker og nem opskrift på lakrids is, hvor jeg både har lavet en med mit hjemmelavede lakridssirup og en med det købte fra Johan Bülow
Pisk sukker og æggeblommer sammen, og bland med marcipanmassen. Jeg har været så heldig at få tilsendt vareprøver på et nyt produkt fra Odense Marcipan - nemlig marcipanmasse til hjemmelavet is
Mens det varmes op, piskæggeblommerne sammen med sukkeret. I en af udsendelserne lavede én af deltagerne is på figenblade, og det lød jo mere end spændende
Piskæggeblommer, vaniljekorn og det sidste sukker let og skummende. Du behøver hverken at have store forkromede ismaskiner eller bruge flere dage på det … Arh, måske lige det sidste er ikke helt sandt, for har du ikke en ismaskine, så tager det jo den tid, det tager at få en flydende masse til at fryse til is under mere eller mindre konstant omrøring
Pisk kokossukker, æggeblommer og sukrin til det er "hvidt". Pisk kokosmælk, fløde og vanillepulver i, jeg hakker min chokolade i en minihakker og blander den i