Æggeblommer i opskrifter

Fødselsdag med kage i lange baner

Fødselsdag med kage i lange baner

I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagenville byde på rigmulighed for at fylde maven
CREME BRULEE MED FRUGT

CREME BRULEE MED FRUGT

I en kasserolle røres sukker sammen med æggeblommer, vaniljekorn og den tomme vaniljestang.  ligeindtil den sidderi skabet
Chokolade chok kage

Chokolade chok kage

Drømmer om chokolade ligenu. Si mel og kakao sammen og bland det godt sammen til melet er kakaofarvet
Chokolade tiramisu kage

Chokolade tiramisu kage

Del blommerne fra hviderne og piskæggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. To af mineyndlingskageri et, chokoladekage og tiramisu
Citronmåne-cupcakes

Citronmåne-cupcakes

De hele æg og æggeblommernetilsættesroligt og lidt ad gangen. Jeg har længe haft et par stænger marcipanliggende på lager, men har vist bare ikke haft tid eller anledningtil at få dem brugt
Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

Piskæggeblommer, sukker og vaniljehvidt og skummende. sukkerVaniljeskum. Vask rabarberne, skær enderne af og skær rabarberne imindre stykker
Jordbær tiramisu

Jordbær tiramisu

Piskæggeblommer, flormelis, vaniljesukker og mascarpone forsigtigt, sammen med. Saft fra appelsiner. flormelis
Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Hindbærmoussekage sendt fra Himlen

Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Uhm, den må være sendt fra Himlen
De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Tages fra varmen, og afkøles lidt. (Lillefinger lun). Æggeblommerpiskesi, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Rør æggeblommernei, men vær opmærksom på, at chokoladen ikke er alt for varm, for så koagulerer æggeblommerne og du får i stedet chokolade-røræg…