Pisk æggeblommer, vanille og sukker til det bliver lyst og luftig. Boller med creme, glasur og kokos. Når bollerne er kølet af, pyntes de med hvid glasur og trilles i kokosmel
De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. Jeg havde besluttet mig for, at forsøge at lave den med citronsaft, da selve glasuren på en Citronmåne altså skal være syrlig
Pisk æggeblommerne og maizena i en skål. Tag dem ud og lad dem afkøle, inden du smører glasur på. Rør glasuren sammen til en rimelig tyk masse, og smør bollerne med den
Du kan også smørre al nougatskummen i anden lag i kagen, og give kagen glasur på toppen. 4 æggeblommer (frys eventuelt hviderne, de kan bruges en anden dag til marengs). 4 æggeblommer
Lad chokoblandingen afkøle let og hæld den over lagkagen, så den fordeler sig som glasur. 4 æggeblommer (pasteuriserede). Pisk æggeblommer og 2 spsk sukker til luftigt skum. 4 æggeblommer (pasteuriserede)
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Rør marmeladen i med håndkraft og fordel glasuren på de afkølet kager og server. salt4 store æggeblommer360 g farin200 ml kærnemælk270 g blommemarmeladeFrosting500 g flormelis160 g smør, blød50 ml kærnemælk70 g blommemarmeladeForvarm ovnen til 190 grader. I en anden skål piskes æggeblommer med farin, kærnemælk og 120 g marmelade til det er godt blandet. 4 store æggeblommer