Pisk vaniljekorn, flormelis og æggeblommer længe til det er helt lyst og meget luftigt. Og det er altså ikke lige tunge chokoladekager, der kalder allermest på mig for tiden – nej, jeg føler meget mere for denne her iskolde parfait-iskage med frosne bær og chokoladesauce på toppen
Kiksebunden som har stået på køl tages ud og friske blåbær drysses hen over og blåbærfromagen ligeså - jeg fandt IGEN friske bær, så forsøgte mig med frosne
æggeblommer. Pisk æggeblommer og sukker til det er let og luftigt og hel hvidt. 225 g hindbær (frosne eller friske). 2 min (Hvis frosne bær benyttes er det vigtigt at det kommer op at koge i ca
Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Pisk æggeblommer, sukker og vanille sammen. 1 pose frosne jordbær1 1/2 pose frosne hindbær1 dl vand1 1/2 dl rørsukker (alm. 1/2 pose frosne hindbær. 4 æggeblommer (pasteuriserede). Hæld de frosne jordbær og 1 1/2 pose af de frosne hindbær (resten af de hindbærrene skal bruges senere, så gem dem) i en passende gryde. 1/2 pose frosne hindbær. 4 æggeblommer (pasteuriserede)
I en skål røres cream cheese sammen med æggeblommer, skyr/creme fraiche og vaniljesukker. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op