Vi spiser det til morgenmad med græsk yoghurt, til desserter som pandekager og så fik jeg prøvet rabarbertrifli for første gang -og ja det kan varmt anbefales
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen
Langsomt hældes den varme fløde i æggeblommer, her piskes grundigt. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer. Når ca 1/2 af den varme fløde er i æggeblommerne, kommes det hele i kasserollen med fløden og den varmes langsomt op igen under konstant omrøring. 60 g æggeblommer. 55 g æggeblommer
6 pasteuriserede æggeblommer. 6 pasteuriserede æggeblommer. Ja, som navnet antyder har jeg bagt en barselskage, og det er en helt speciel kage til en helt speciel lejlighed
Pisk imens æggeblommerne og sukkeret sammen til en luftig æggesnaps. 8 pasteuriserede æggeblommer. Bag dobbeltportion af vores brownies i en form på cirka 20 x 25 cm
En rigtig lækker dessert som de fleste nok godt kender fra barndommen. 4 æggeblommer. 4 æggeblommer. Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den