Gem lidt til senere æltning. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Hæver lunt og tildækket i 35-40 min. Opvarm ovnen til 225grader imens. 2 æggeblommer (hviderne brugestil at pensle med). *Dejen kan også brugestil pølsehorn, brug da kun 1 spsk
Smelt smør og chokolade i en gryde, tilsæt flormelis og æggeblommer og rør det sammen. Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer
Det kræver såmænd bare chokolade, æggeblommer og fløde. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Rør æggeblommerne i, men vær opmærksom på, at chokoladen ikke er alt for varm, for så koagulerer æggeblommerne og du får i stedet chokolade-røræg…
Denne kage er jo på denne årstid super lækker med friske jordbær, men på andre årstider hvor jordbær ikke lige er i sæson kan en blanding af anden frisk frugt sagtens bruges
størrelse tærtefad og stil lidt huller hist og her med en gaffel. 2 æggeblommer. Steg bacon sprødt på en pande og tilsæt de halve løgringe og lad dem stege med 3-4 min til de bliver bløde og lad det køle af. 35-40 minutter, til æggemassen er blevet fast. 2 æggeblommer
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Stik en gaffel ned i kagen, hvis dejen stadig klæber til gaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Brug elpiskeren til at piske æggeblommerne i kartoffelmosen. Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriserede æggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger
Rør majsstivelse ud i fløden, sørg for at der ikke er nogen klumper og rør æggeblommerne i. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Pisk æg, æggeblommer og sukker til det skummende, og rør forsigtigt smørret i bagefter. I dag trak min niece og jeg to store rabarber stænger op af jorden, og valgte at bruge dem til en skøn sommerkage
Bland æggeblommer med chokolade, når chokoladen er lunken. Jeg har valgt at pynte den med grofthakkede mandler og mørk chokolade, som giver et lækkert modspil til den bløde mousse
Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris