Bacon og æg er en meget velkendt morgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
Mos bananerne og bland med æg og havregryn (evt. Dette var hvad jeg kom frem til. Put det hele i en juicemaskine, jeg puttede lidt is i da den ellers var lidt lunken og værsgo’ så der MEGA lækker morgenmad
Jeg er gået tilbagetil mine æg om morgenen, efter at have holdt nogle ugers pause. Jeg synes hurtigt, at jeg bliver træt af æg, æg og atter æg, men jeg har fundet en rigtig lækker ret, som jeg næsten ikke engang kan holde mig fra
Et lille tip tilrøræg, er at tilsætte en lille klat creme fraiche når æggene er næsten ved at være færdige på panden, det gør røræg virkelig lækkert cremet
Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Slå æggene ud i fadet og sæt den i ovnen igen tilæggene har fået nok. smør til at smøre fadet med. Fordel bacon og grønne asparges ud i fadet og sæt den i ovnen og steg til baconen næsten har fået nok
Når jeg spiser æggemuffinstilmorgenmad, har jeg altid lavet dem på forhånd. (Hvis du har brug for protein fra morgenstunden tilsæt et råt æg eller proteinpulver)
Jeg kan også anbefale deres vafler med spejlæg og tomatsalsa til frokost, at benytte deres cafe til at læse/arbejde og har hørt virkelig godt om deres Bao-aftener