Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Det blev til en æbletærtemed vanilje og marcipan, som helt bestemt blev nydt med en god klat creme fraiche, mens jeg var meget taknemmelig for, at jeg ikke behøvede at bevæge mig udenfor en dør i dag
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
Drys med kanelsukker og marcipan. Drys med mandler. Server fx med cremefraiche Ingredienser. 2 spsk kanel blandet med 1 spsk sukker. 50-75 gram grofthakkede mandler, med eller uden skal. 2 spsk kanel blandet med 1 spsk sukker. 50-75 gram grofthakkede mandler, med eller uden skal
det blev til en æbletærtemed karamelbund. Du skal ikke røre fyld sammen, du åbner bare en dåse, hælder indholdet ud over æblerne og du får en yderst delikat æbletærte