Sigt hvedemel, kanel og bagepulver i dejen og rør det sammen. En dejlig weekendkage, hvor den sidste rest af marcipan fra julen og gemmeæblerne er brugt
Start i bunden med en kanelbund og smør et tyndt lag karamelsmør på og kom lagkagebunden med æbler oven på og smør et tyndt lag karamelsmør på igen og slut af med kanelbund
Mandlerne gav godt med knas til de bløde æbler. Kanel. Skær æbler i tynde både, og hak mandlerne. Læg æblestykkerne på tærtebunden og drys derefter kanelblandingen over
Manden havde hentet dejlige solmodne og sprøde Filippa æbler fra træet i skellet. Hvilken herlighed, og manden havde skrællet en hel grydefuld, så der både er til grød, mos og måske og fryseren til dejlig æblekage på en kold vinterdag
Drys lidt kanelsukker over æblerne. Bland hvedemel, mandelmel, bagepulver og vanillesukker og tilsæt det sammen med æbler og marcipan til smør/sukkermassen
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen med kanelen. Og så kræver den, udover måske æblerne, kun ingredienser, som man ofte allerede har i sit køkken
Æbler, æbler og atter æbler. Jeg har derfor surfet inspiration på nettet og sammensat en opskrift på småkager med revet æble i – og de er utroligt sprøde, lette og lækre med skøn smag af kanel og kardemomme