Super lækker opskrift på bradepandekage med æbler som smager fantastisk og som er nem at lave og fryse ned så du altid kan tage en lækker æblekage op når der kommer gæster
Her har jeg lavet en rigtig fugtig kanelkage som bund og så puttet æbler både i dejen og på toppen. Jeg synes nogle gange selve substansen af neutrale kager som eksempelvis æblekage og drømmekage godt kan blive lidt kedelig, og jeg synes derfor, det er et rart twist med den krydrede kanelbund
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen med kanelen. Kom dejen i en smurt eller bagepapirbeklædt lille bradepande eller springform
Bradepandekage med æbler. Skræl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Bradepandekage – Den nemmeste måde at bage kage til mange er at bage en bradepandekage