i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. a. l. t. b. r. u. g. j. p. c. d. ,. å. f. k. o. ø. æ. 2. y. 1. h. 3. 5. S. m. v. (. -. ). A. V. n l
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblernei tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsætlidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Den skønne efterårssalat med æbler og spidskål (æbler fra haven) fikvi som tilbehørtil en omgang osso bucco sammen med nogle super lækre græskar fritter
Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tidtil at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne ilidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder