Æbler i creme opskrifter

Cremet tomat/flødesauce med æble og løg

Cremet tomat/flødesauce med æble og løg

Denne sauce er virkelig nem og kræver ikke megen forberedelse. Du kan også variere den ved f. eks at underlade æbletern, tilsætteaubergine, svampe eller andre grøntsager, hvorefter den er super lækker sammen med nye kogte kartofler og et par veggiedeller
Cremet mandelgrød med hjemmelavet æblekompot

Cremet mandelgrød med hjemmelavet æblekompot

Samtidig havde jeg fået en stor pose hjemmedyrkede æbler fra mine forældres fryser med hjem, som med det samme blev smækket i en gryde med noget vanillesukker og tryllet om til en lækker kompot
Salat med broccoli, æbler og feta

Salat med broccoli, æbler og feta

Skær æblerneifine tern, og vend straks ternene icitronsaft, så de ikke bruner. Sæt den på køl, til den skal bruges
Sprød broccolisalat med æbler og rosiner

Sprød broccolisalat med æbler og rosiner

Dressingen kan både laves med skyr eller cremefraiche, alt efter hvad du bedst kan lide. Jeg er ret vild med kombinationen af den knasende broccoli sammen med de sprøde, saftige og syrligeæbler og de søde rosiner
Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Denne gang er det søde, orangefine græskar i selskab med syrligt-sødeefterårsæbler, friskpersille og salt, cremet fetaost
Sellerisalat med cremet dressing

Sellerisalat med cremet dressing

Skær æblernei tynde både og bland dem i salaten. Dressing. salt, peber og lidt sukker. Skræl knoldselleri og persillerødder
Lagkage med jordbær og creme

Lagkage med jordbær og creme

Skær æblernei både og fordel ovenpå kagen og kom resten af smuldredejen over. Server kagen lun med lidtcremefraichetil
Gris & frisk spinat med æbler

Gris & frisk spinat med æbler

Dansk grisicremet sauce - Friskspinat, æbler og ærter. Friskspinat & æbler. Som altidtil Ung Liga, lavede jeg mad sammen med Simon Jørgensen

Salat med broccoli, æbler og feta

Skær æblerneifine tern, og vend straks ternene icitronsaft, så de ikke bruner. Bland alle ingrediensernetildressingen sammen, og smag til med salt og peber