D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
J. e. g. h. a. r. f. u. n. d. t. o. p. s. k. i. å. æ. b. l. L. m. v. S. ,. Æ. 2. 5. 0. ø. 4. 1. 7. –. 8. 3. j. 6. P. T. -. B. (. c. ). D. y. H. K. C. U. ) g
pisk fløden til skum og top æblekagen med dette og hakket chokolade. Da jeg skulle eftermiddagshygge med et par veninder den anden dag, lavede jeg en gammeldagsæblekage, godt nok med flødeskum, jo jo
Smelt smørret og pisk det med sukkeret. Med en kugle vaniljeis til, er kagen en fin dessert, og i sig selv gør den det godt til en god uformel men lækker "hånd-kage" på en serviet til arbejdskollegerne eller klassekammeraterne