D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Nu har æblerne stået køligt et par dag – så i går skulle de skrælles og min plan var, at koge en stor gryde æblemos, som igen skulle blive til en lækker æblekage med makroner, rasp, flødeskum og ribsgelé
J. e. g. h. a. r. f. u. n. d. t. o. p. s. k. i. å. æ. b. l. L. m. v. S. ,. Æ. 2. 5. 0. ø. 4. 1. 7. –. 8. 3. j. 6. P. T. -. B. (. c. ). D. y. H. K. C. U. ) g
Jeg er vild med æblekage, men jeg kan også godt lide, når man kan gøre noget mere ved den. Denne æblekage har et frisk pift af appelsin, lakrids og vanilje, så bliver den ikke så tung og lakridsen er ikke kraftig, men runder smagen af
Kombinationen af de syrlige æbler, smagen af marcipan fra mandelmelet, karamelsmagen fra dadlerne, den skønne sødme fra vaniljen og den krydret kanel giver en meget lækker æblekage, som i øvrigt er uden gluten, sukker og laktose