Kombinationen af de syrlige æbler, smagen af marcipan fra mandelmelet, karamelsmagen fra dadlerne, den skønne sødme fra vaniljen og den krydret kanel giver en meget lækker æblekage, som i øvrigt er uden gluten, sukker og laktose
nemlig en gammeldags æblekagemed makroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Du kan sagtens komme lidt marcipan, rosiner eller hakkede nødder i crumblen også. Så nu ville jeg lave en lidt anden form for æblekage, nemlig en med massere af kanel og crumble på toppen (og faktisk også i bunden)
hvad jeg tilsætter af bær, chokolade, frugter eller nødder bliver udkommet. kager med chokolade ogmarcipan, og så måske nogle bær eller andet friskt og
Fuldkorns kanel/æblekager. Jeg siger jer, lavet på dadler, mandler, vand og mandelessens, og så har du en sundere udgave af marcipan uden tilsat sukker ogmed en masse vitaminer og mineraler
Kom dem i en skål, drys med kanel og sukker og vend dem godt rundt, så kanel og sukker fordeles ensartet og alle æblestykkerne bliver dækket af blandingen