Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelogsukkerog ryst godt. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukkerog fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Bland kanelogsukkerog drys ovenpå æblerne. Pisk æggene ogsukkeret godt. rørsukker. Det vrimler med lækre æbler fra mange haver lige nu og det skal da udnyttes
Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Varm æblekage. Server med Creme fraiche. Henover drysses kanel , vanille og en håndfuld rosiner. Udfra at retten skal indeholde æbler, æg, sukker, mel/gryn, fedtstof og portions størrelsen bliver jo derefter
Bland sukkerogkanel i en skål, vend æblebådene i kanelsukkeret. Rør smør ogsukker godt sammen. Æblesæsonen er jo over os, så jeg leder med lys og lygte efter måde at få brugt æblerne på
Vend dem med sødemiddel ogkanel, og sæt det til side. De rigtige kager medsukker, smør og hvedemel en gang i mellem, og så de sundere til alle de andre gange, hvor kagesulten melder sig hen ad eftermiddagen
En anden form, der er utrolig populær og velsmagende er æblekagemed smuldredej. Æbletærter, æblekagemed smuldredej, æblekager i formkager – alle sammen bagt
kanelogsukker til at drysse med / Cinnamon and sugar to sprinkler on top. Jeg har prøvet flere opskrifter, men denne er jeg landet i – jeg udskifter nogle gange melet til glutenfri mel, men denne opskrift i dag er altså med ølandshvede, som sagtens kan erstattes med almindelig hvedemel