Æggekageiovn – Når jeg laver æggekageiovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Så er en æggekagealtid en god ide. Ovnbagteæggekage med kartofler og ovnbagte tomater. Denne dag var der også en rest ovnbagte tomater, lidt kogte kartofler og peberfrugt
Nem opskrift på lækker æggekage. Æggekage er bare en god spise, som smager godt og er nem at lave. Derfor laver vi af og tilæggekage med bacon og purløg hjemme hos os
Vi snakker en super nem og rigtigdejligopskrift på æggekage med kartofler, pakket indilidt velment reklame for Lidl, – jamen, så er det vel en slags win-win for alle parter
Æggekageiovn er en anden måde at lave æggekage på. Få opskriften på den gode, traditionelleæggekage ved at klikke på linketi starten af teksten eller på billedet herunder
Den skal ikke dække hele dejen, da smøret ellers løber ud, når sneglene kommer iovnen. Pensling. Tag smørret til remoncen ud af køleskabet, så den kan stå og blive blød