Ofte, når jeg bager med æbler, bliver det til æbletærte, som bestemt også er lækker. Der er marcipan i kagen, hvilket gør den ekstra lækker og lidt konfektagtig i krummen, og kagen er toppet med en slags crumble, som giver lidt knas til den bløde kage, samtidig med at den diskrete mængde kanel i knaslaget komplementerer æblerne i kagen helt perfekt
Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm
Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm