Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliventapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Blend grønne oliven (et halvt glas, ca. Til ovenstående portion tapenade brugte jeg ca. Bland pastaskruerne og grøntsagerne i tapenaden og top pastasalaten med ristede solsikkekerner
oliventapenade. oliven uden sten i vand , afdryppet godt. olivenolie. Det hele blendes , ikke for meget olie , prøv med lidt af gangen , vent med salt tilsidst , der er salt i både oliven , ansjoser og osten
Tilsæt mælk, olivenolie og revet ost. Fjern stenene fra oliven og tilsæt dem i dejen. Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr. 1 dl olivenolie. 50 gr græske oliven
Denne version er med et tyndt lag tomatsovs, serranoskinke, pesto, sorte oliven og rucola på toppen. Kombinationen af den sprøde serranoskine sammen med de salte oliven, den grønne pesto og frisk, sprød rucola på toppen spiller ret godt sammen
Til eventet var vi et par madbloggere, der lavede lækre salater med deres grillost (se billede her), og sidst på aftenen fik jeg nogle produkter med hjem, herunder en feta og olivenblanding som jo var perfekt til denne salat
Disse små hapsere består af manchego ost, serranoskinke og oliven. Sæt en oliven på en tandstik og stik din i skinke og ost, så skinken holdes på plads
Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
I denne version brugte vi også oliven, som giver sovsen ekstra smag. Sørg for at bruge gode oliven af typen ‘taggiasche’, de er bløde og smagfulde og kan købes i velassorterede supermarkeder også i Danmark (jeg har set dem i SuperBest engang)
I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. a. u. t. g. p. å. c. k. '. h. v. A. ,. æ. -. J. ø. M. G. K. T. O. 4. S. 5. 0. 2. 1. 3. y. x. %. D. F. B. R. P. 9. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.