Hjemmelavede pommes frites kan være lidt tidskrævende at lave, hvis du bruger en friturekoger eller en stegepande, fordi du skal være over dem hele tiden, og de skal steges ad flere gange, da de ikke må ligge i lag, men laver du dem i ovnen, passer de sig selv
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
"Et lækkert og sundt tilbehør". For et stykke tid siden var jeg i Skallerup Resort, og der fik vi serveret en omgang af disse sunde pommes frites til en af vores hjemmelavede middage
Auberginerne. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem. stå i ½ time og salten vil hive noget af bitterheden ud af auberginerne, skyl dem
Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret. Skær auberginerne i skiver på langs. Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne
Et sprødere og sundere alternativ til kartofler, pasta, brød eller andet tilbehør. Aubergine i sig selv er ikke en fantastisk spændende grøntsag, synes jeg, men denne måde at spise dem på er virkelig et hit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.