4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
B. å. d. e. i. D. a. n. m. r. k. o. g. N. h. f. s. t. u. -. ø. ,. y. v. l. æ. p. S. ". M. &. V. b. L. (. 4. ). 2. 3. 1. 5. 0. 7. ½. q. T. K. c. 6. G. F. j. é. 8. 9. e g
D. e. n. s. u. p. r. i. g. t. f. å. o. v. a. m. b. -. l. d. ø. I. h. æ. k. ". ,. j. O. L. C. H. F. P. y. (. c. 4. 5. ). 1. 3. 0. 6. 2. /. T. U. E. K. S. B. w. V
Jeg har virkelig fået øjnene op for supper. Og denne er ingen undtagelse. Blød kokosmælk, fed peanutbutter, skarp ingefær, sød hvidløg og masser af lækre grønsager
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
En nem suppe der skiller sig lidt ud fra de sædvanlige. Suppen mætter godt, er hurtig lavet og så er den rigtig god til dem der gerne vil have lidt struktur i suppen
pad thai sauce. pad thai sauce og bland det hele sammen. pad thai sauce. Denne wok ret er ikke bare fuld af smag men også utrolig nem og hurtig at lave, så du kan have lækker aftensmad ja sågar gæstemad klar på 30 min
Vi får suppe mindst én gang om ugen i vinterhalvåret og én af de supper, vi har fået meget i løbet at de sidste par måneder er denne thai-inspirerede suppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.