Kog karrysuppen godt igennem og tilsæt fløden. Tilsæt tomat og peberfrugt og smag til med salt og peber og jævn det evt en smule med lidt majsstivelse udrøres i koldt vand, som tilsættes under omrøring
Så bare lad det koge til kødet er helt lækkert blødt. De kogte super bløde grøntsager er nu ubrugelige, men smag lige på den suppe du har brygget sammen
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Tilsæt spinat og smag suppentil med limesaft, salt og peber. abonnerer på en ugentlig opskrift fra Sæson Jeg fulgte opskriften men tilføjede en rest porre jeg havde liggende
En fantastisk lækker suppe der passer til hver en lejlighed. Tilsæt grønsagsfond og lad det koge i ca. Man kan med fordel steget lidt kyllingeinderfile og komme i sin suppe som ekstra fyld
Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Kom spinaten på og steg det med til det falder sammen. 300 g champinon ( gerne ældre svampe , de giver mere smag ) 100 g frist spinat 1/2 li kyllingefon 2 dl fløde Timian Salt Peber Rengør champignonerne og skær dem i kvarte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.