Den anden dag kom vi hjem fra en dejlig lang dag med ungerne i Danfoss Universe. Nå men det kunne jeg skrive en helt novelle eller flere om, hvis det skulle være og ja man skal slet ikke få mig startet med, hvorfor man i Danmark ikke kan få ordentlige tilbud sådanne steder når man er vegetar
Start med at sætte pastaen over. Kødboller. Ryst maizenaen og mælk sammen og hæld det i suppen med de resterende ingredienser, lad suppen koge op igen og så er den ellers klar til servering
Smag til med salt, peber og timian. Serveres også med flute fra ovnen. Medic out. 3 stk tørred chili eller 1-2 friske chili, gerne med kerner. 3 stk tørred chili eller 1-2 friske chili, gerne med kerner
Ja, jeg ved godt det ikke er specielt sommerligt medtomatsuppe. Det blev nemlig til en omgang italiensk pizza, hvor den sidste rest tomatsuppe agererede smørelse på bunden
vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Den er virkelig god og giver en stor portion, så når der er travlt med eksamenslæsningen for tiden, er det rart nogle gange at have en nem rest suppe til aftensmad
Tomatsuppemed friske tomater. Men jeg synes der er meget mere smag i flåede tomater på dåse end i friske tomater med mindre det er sæson for gode, danske tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.