Her valgte jeg det klassiske spinat/ricotta fyld – det bestod af. Hvis det er til lasagneplader er det bare at skære dem ud, hvis det er til tagliatelle folder du bare pastaen og skærer i skiver, hvis det er til ravioli skærer du pastaen i den længde du nu bedst kan håndtere og lægger dem på et meldrysset bord eller skærebræt
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Bland ricotta, revet pecorino ogspinat i en skål og smag til med salt/peber. Tryk raviolierne ud med et glas og læg dem på en meldækket tallerken (ellers kan de hænge fast)
medspinatogricotta. Lasagne med squash og quinoasovs ricotta. Græskarlasagne medspinatog. Her er lasagnen fyldt med en krydret og blød græskarsovs lavet på hokkaido sammen
Dæk medricotta. Pensles med olie. Læg spinat på efterfulgt af semidried tomat og smuldret gedeost. Mini pizza medricotta, gedeost ogspinat1 rulle færdig pizzadej2 spsk olivenolie2,5 dl ricotta100 gr gedeost100 gr babyspinat100 gr semidried tomatUdstik dejen i mindre cirkler. 2,5 dl ricotta. 100 gr babyspinat
Begge dele går jo helt fint i spænd medspinaten - ogricottaenscremede konsistens klæder det hele. Hæld den færdigkogte pasta ned til spinaten, og vend begge dele med alle de resterende ingredienser inklusiv et godt drys friskkværnet peber
Forleden lavede jeg en klassisk portion cannelloni medspinatogricotta. Retten minder mig om mine barndoms-ture til Italien med mine forældre, hvor min lillebror og jeg der begge var meget kræsne (dengang), altid skulle have noget andet at spise end de andre
I. l. ø. r. d. a. g. s. v. j. e. t. i. p. o. b. n. H. m. f. J. h. ,. O. å. k. V. u. M. B. F. C. 2. 0. K. 1. 5. 7. æ. 3. c. y. 4. E. D. S. L. ". 9. -. A. T. N. 6. 8. (. ). G. Ø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.