S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfriknækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Lækre, sprøde glutenfriknækbrød med fennikelfrø – perfekte til tapas. Jeg blev inspireret til opskriften på et glutenfrit bagekursus, jeg var på i starten af september, men der skulle alligevel gå fire uger, før jeg selv gik i gang med egen produktion
Lækre sprøde knækbrød, som smager lige godt både med og uden pålæg, som et godt mellemmåltid. 1 dl havregryn1 dl solsikkefrø1dl hørfrø1 dl græskarkerner1 dl sesamfrø2 dl vand1 ¼ dl olie3 dl mel1 tsk bagepulver1 tsk saltRør alle ingredienser sammen i en skål
Endnu en glutenfri og mælkefri kage. 200g glutenfrit mel (jeg brugte Lailas, hvilket var super godt. I søndags var jeg oppe hos min far og fik lige taget mig sammen og pelsede hans solbærbuske - næsten 2 kg, fik jeg plukket, og så tog det endda kun en times tid - herligt
Igen, igen, en kageopskrift, men kage smager altså bare godt. Men endnu engang må jeg også gøre opmærksom på, at dette ikke er den allermest syndige kage af slagsen - for den er helt uden fedtstof, hvilket gør at den er noget mere let end den klassiske banankage, og det synes jeg er rigtig lækkert
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.