Jeg faldt lige over den her opskrift på Det ser ud som en dejlig variant af det ellers så efterhånden kendte kerneknækbrød, så den må jeg helt sikkeret prøve
Hertil kan jeg tilføje, at det bestemt ikke gør det mindre godt af, at være drysset på et stort og dejlig sprødt knækbrød, som kan sætte selv den værste "lille sult" på plads
Det er vist mest udseendet, der får mig til at kalde dem knækbrød. knækbrød. Okay, jeg indrømmer at navnet er lidt misvisende, for de knækker ikke det mindste
Der er ikke noget fedstof i og knækbrødenen består kun af "lutter gode sager" - det vil sige, at de er rigtig sunde og rigtige at spise, hvis man gerne vil have noget på den sunde side af skalaen
Knækbrød er en rigtig lækker og nem ting at have med i fx madpakken, da det mætter rimelig godt og hverken kræver smør eller pålæg, da det en en snack i sig selv
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion