Chokolade skildpadde cheesecake
Mullehuset.dk
Mullehuset.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kiksebunden
  • 250 g hasselnøddekiks med cremefyld (kan erstattes med digestive)
  • 50 g digestive kiks
  • 125 g smør
  •  
  • Fyld
  • 200 g Toms kæmpe Skildpadder med mørk chokolade og karamel- og romcreme (7 stk)
  • 1/4 dl mælk
  • 200 g smørost naturel
  • 150 g sukker
  • ½ dl citronsaft
  • 3 plader husblas
  • ½ liter piskefløde
  • Evt. pynt
  • 1 lille firkant mørk chokolade, som rives fint og drysse over toppen af kagen.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.