Fisk med blomkål, karry og rejesauce
Opskrifter
Opskrifter
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • (4 personer)
  • 1 blomkål(Halvdelen i små stykker, resten i buketter)
  • 1 hakket løg
  • 1 dl olie
  • 1 tsk tørret koriander
  • 1 knsp kommen
  • 1 spsk karry
  • ½ bdt hakket purløg
  • ½ l vand
  • 500 g skrubbe,rødspætte eller torskefilet
  • salt og peber
  •  
  • Rejesauce
  • 225 g rejer
  • 1 peberfrugt
  • 1 stængel bladselleri, snittet fint
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 4 dl creme fraiche
  • 2 spsk krydderurter
  • ½ citron
  • salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.