Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Laks med ovnbagte rodfrugter og krydderurtecreme

Laks med ovnbagte rodfrugter og krydderurtecreme

N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g

Fasansauce

H. e. r. t. i. l. a. f. n. v. d. s. w. o. k. ,. g. b. u. y. å. p. I. m. -. c. ø. B. K. 1. 4. h. 2. æ. (. ). 6. 7. &. T. 3. j
Nak og Æd - Min jagt Debut

Nak og Æd - Min jagt Debut

I vinters tog jeg mit jagt tegn. Planen med det var egentlig ikke at jeg skulle bruge det, men mere for at lære mere om vildt som jeg sælger en hel del af på arbejde
Lækker laks.

Lækker laks.

J. e. g. k. a. n. r. i. t. o. d. l. s. U. h. m. M. j. ø. b. f. N. B. u. D. v. ,. p. å. I. 3. æ. (. S. ). -. O. P. /. R. 1. E. A. 2. c. T. 8. 0. C. y. G. K. ". V. L. H. ½. 7.  g

Danske råvarer - Oktober

Fisk. Aborre, gedde, havtaske, helleflynder, hornfisk, laks (østersø-), makrel, pighvar, sild, skrubbe, tunFrugt

Råvarer i November

* Fisk. Aborre, havtaske, helleflynder, hornfisk, laks (østersø-), sild, skrubbe, torsk, tun * Frugt

Fasan

Fasanen krydres med salt og peber og skal så hvile en halv time ved stuetemperatur. Æblerne og løg renses og hakkes groft og puttes i en skål

Entrecote af Dansk Kødkvæg

Kødet krydres med salt og peber og steges på en hed pande 2 minutter på hver side og sættes i ovnen ved 160º C i ca
Gratineret torskefilet

Gratineret torskefilet

Skræl og riv gulerødderne groft. Skær porren og løget i tynde strimler. Sautér grønsagerne i olie i ca. 3 minutter