Dagens aftensmad bestod i aften af gulerods karbonader med ris og hollandaise sovs tilsat ketchup. Tilføj derefter æg og bland det med de revne gulerødder
Den græske yoghurt blandes med flormelis og vaniljesukker. Denne kage er helt speciel, da er en blanding mellem en underlig cheesecake, en gulerodssalatog en crumblebund
Pensel bollerne med æg og drys medsesamfrø. Jeg brugte en røremaskine meddejkrog, men så skal der tilsættes lidt ekstra mel indtil dejen slipper skålen
– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …. Burgerboller (opskrift her). Tag den af (gem den), ogmed en skarp, lille kniv løsnes kerner osv
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Smør burgerbollernemed ketchupblandingen og læg dem sammen om kartoffelfrikadeller og grøntsager. Mos kartoflerne og bland dem med tomater og udblødningsvand
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Jeg har her lavet en vegetarisk variant med feta, avocado og frisk spinat. En quesadilla er to wraps med lækkert fyld imellem, som man varmer på panden
Hæld en portion varm Veggie thaisuppe op i en skål og pynt med lidt frisk persille og server. Så kom kulden til Danmark og det er lige præcis sådan jeg synes at vinteren skal være, med frost, sne, sol og blå himmel ♥
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.