Vend fisken i dejen, og læg dem ned i olien. Steg fiskene til de er gyldne. Tænd ovnen på 225° C. Vask kartoflerne, og skær dem i tykke stave, og læg dem i en bradepande sammen med 1-2 spsk
Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker
Jeg er lidt en sucker for Engelsk mad med alt hvad det indebærer af tendenser der bestemt ikke hører under gourmetbegrebet, og i dag stod den på Cornish Fish Pie, en fiskeret fra Cornwall
Denne ret var oprindeligt en pastaret, som var en nogenlunde SU-venlig måde at få fisk på. Selvom pastaen her ved os er skiftet ud med revet squash, gør det bestemt ikke tungryden dårligere
Pasta med Tunfisk til 2 personer. Endnu en version af en af mine livretter. Pasta med tun. Jeg har selvfølgelig et par favoritter, men i bund og grund kan man lave pasta med tun på rigtig mange måder, og jeg nyder at opleve nye smagsoplevelser baseret på denne favorit
Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaer med mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling
J. e. g. r. a. l. t. i. d. p. å. u. k. f. n. y. s. æ. m. ,. o. b. v. D. h. ø. I. F. 2. 3. 5. 0. 1. c. S. R. K. 4. ½. L. (. ). /. B. -. 6. T. 7. H. 8. 9. G
J. e. g. s. y. n. ,. a. t. d. o. l. k. v. æ. r. p. å. m. D. i. f. ø. é. h. j. b. u. -. B. S. c. w. C. M. x. ". N. K. F. 2. I. 1. /. 4. 5. 0. G. 3. R. T. 6. 7
Fiskebøffer. Hak fisken godt. Bland fisk, løg, persille, æg, rasp, salt og peber. Fiskebøffer. Retten er let at lave da den bare skal passe sig selv i ovnen
Rødspættefileter er en god måde at få fisk i selv de mindst fiskebegejstrede. Du kan sagtens lave de lækreste, sprøde fiskefiletter uden nogen af delene
Hvis der er noget, der altid kan gøre mig glad, er det hjemmelavede fiskefrikadeller. Selvom jeg i over halvdelen af mit liv har spist vegetarisk, har jeg aldrig undgået fisk
Her er opskriften på et lækkert fiskefad – en slags ‘fiske-crumble’ med et sprødt låg, der dækker over fisk, en grøntsagsblanding med spinat og gulerødder og et lag kartofler