Bastian kalder dem bromkåls-ris, fordi der både der BROccoli og bloMKÅL i. Stegte blomkålsris er et meget alsidigt tilbehør, der kan varieres næsten i det uendelige
Der er rosenkål i haven, og nu har de fået frost nok til at kunne bruges. Jeg plukker de største og lader resten stå, for de står stille og roligt og vokser videre derude
D. e. t. s. v. æ. r. d. a. l. P. o. y. n. j. g. ,. m. i. k. f. b. p. å. ø. -. (. ). M. h. F. u. ". V. B. J. Æ. N. K. /. 2. 0. 1. c. I. w. S. A. C. R. e l
F. r. i. k. a. d. e. l. m. ø. v. s. t. -. o. f. g. p. å. T. I. D. 2. 5. n. u. K. O. M. U. R. 3. A. S. 0. h. æ. b. 1. y. L. E. &. P. Å. 6. H. ,. 4. j. c
Bare fordi det er en helt almindelig tirsdag behøver det jo ikke gå hen og blive kedeligt. En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Blomkålsris er et godt alternativ, hvis du ønsker at spare på kalorierne og undgå rigtige ris. chili, hvidløg, karry eller andet krydderi til smagInstruktionerSkær blade og stilk fra blomkålen, så hovedet stadig er intakt
disse “ris” sammen med en god karrysauce og en snitzel, så vil du bestemt ikke savne de normale ris. Selve blomkålen smager ikke af meget så man bør kombinere den med noget der har noget smag, denne gang havde vi stegte portobellosvampe, et rødt snackpeber og et godt skud chili i
Når blomkålen er revet overhældes den med kogende vand og tilsættes en smule salt. Hvis man gerne vil spare lidt på sine points, så kan man lave blomkålsris i stedet for almindelige ris
På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude. De har transporteret til/fra fodboldtræning og -kampe og haft dem hjemme til aftensmad de dage hvor mormor ikke var her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.