Kartoflerne kan steges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med ligenøjagtigtdityndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. e. t. r. l. h. v. s. m. a. n. k. ø. d. D. u. g. f. b. æ. o. B. ,. å. E. 6. O. S. p. y. V. K. 2. 1. 5. -. 0. c. j
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimple med hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye. De har jo også nogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blivefrisket op efter rejsen
Skrub de søde kartofler og skær dem iskiver. Søde kartofler. Fornyelse itilbehøretigen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med friskchili og hvidløg
Nu nærmer tidensig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hivesopskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står isig selv
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflernei ovn. Skær toppen af kartoflerne og udhul dem. En lækker og børnevenlig ret uden ret mange ingredienser
Kartoflerne skal kunne bredes ud i ét lag. De søde, brune, sukkerglaserede kartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festligelejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.