TUC kagen. Denne gang har jeg valgt at drysse hakket chokolade og blåbær på kagen. TUC kagen. Når kagen er kold komme der en blanding af ½ fløde og ½ cremefraiche ovenpå
Ja, i dag skulle kagerne til barnedåben afleveres, så min lille Fiat 500 blev læsset tungt. Jeg havde faktisk fået frie hænder til, at bage lige hvad jeg havde lyst til, det klager man jo ikke over
Endnu en himmerigsmundfuld hvor rabarber indgår. Rabarbermuffins. Hvis du ikke vælger at bruge af din dejlige rabarberkompot, så skal du begynde med at tilberede en kompot af
Afkøl kagen, drys med finthakket kaffebønner. finthakket kaffebønnerKog rørsukker og kaffe op. Kom chokolade og smør i en stor skål, hæld den varme kaffeblanding over mens du rører til både smør og chokolade er opløst
Stil kagen et sted til afkøling. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Lad endnu engang kagen køle indtil glazen har sat sig. Nu er selve kagen færdig og klar til servering. Men pynt på kagen giver et fantastisk syn, så nedenfor er mine forslag til kagepynten
Skær dine kagebunde til, så de passer på det fad, kagen skal serveres på. Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Alle ingredienserne kan anskaffes i helt almindelige butikker og så er den nem at gå til. Et andet minde fra disse sommerhus-ture var en kage som altid blev medbragt - en kage i familie med drømmekagen, som alle jo kender
Banankage nå ja sammen med gulerodskagen. Du kan lave den som på billedet eller du kan lave en banankage med chokoladecreme på toppen – ligesom ved chokoladekagen
Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. Bag kagen i ca. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
– Tag bunden ud af formen og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagen på. – Lad sovsen køle af til stuetemperatur før den hældes ovenpå kagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.