Når ovnen er varm sættes bollerne i ovnen og skru så temperaturen ned til 225 grader. 15 minutter senere er der nybagte friske og sprøde boller. 10-20 g gær. 3-4 dl hvedemel
Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Koldhævedeboller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca
-) Så puttede jeg dem i køleskabet og lod dem koldhæve natten over. Der er ikke noget bedre end påskeferie, eller så skulle det måske lige være hjemmebagte, lune, friske boller med smør på en feriemorgen
Pas på ikke at lave dej-klatterne for store. Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk. 300 g stenalderbrød - smuldres. Lad bollerne efterhæve ca 30 minutter og bag dem i forvarmet ovn 200 grader i 20-25 minutter. Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk 5 dl vand. 300 g stenalderbrød - smuldres
Så jeg smækkede en dej sammen til nogle koldhævedeboller som så hævede natten over i køleskabet. Og så nyder Thomas og Vitus godt af at jeg er højgravid og vågner tidligt, for de stod op til friskbagte grove boller, det kan man vist ikke brokke sig over
Grovboller. Put en klat olie ovenpå, så bollerne bliver fine i overfladen. Tag skålen ud og sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer. 20 stk ganske små boller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.