Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Kom rabarberog andre frugter(jeg brugte jordbær) ovenpå dejen og skub det ned i dejen
Fortsæt til glasset er fyldt og glat overfladen med en kniv. Start med frugtkompotten. Jeg har her brugt jordbærograbarber, men du kan sagtens bruge andre bær som hindbær, brombær, stikkelsbær, ribs, eller hvad du nu kan få fat i
Kog rabarbene med vand og en flækket vaniljestang i ca. kold piskefløde med vanilje. Skær bladende af rabarerne og, skyl og skær stænglerne i små stykker på ca
Færdig marmelade med danske rabarberogjordbær. Marmeladebeholdningen er ved at være lav, så det skal der gøres noget ved, ogmedrabarber i hånden siger det sig selv
Pyntes på toppen medjordbærog frisk mynte. Det virker ofte som om det går lidt langsomt med Jan. Rabarberogjordbær i creme af mascarpone og hvid chokolade, samt ladyfingers i espresso
Jordbærog flødeskum til at lægge mellem lagene og pynt kagen med. Sigt hvedemel, Perfect Fit og bagepulver sammen og rør det i æggemassen sammen med det smeltede smør
E. n. s. a. f. t. i. g. o. k. ø. r. u. b. d. m. e. p. l. j. å. D. v. -. h. ,. I. y. B. C. H. L. æ. c. S. (. w. ). T. O. 2. 0. 3. 5. J. 6. 1. ½. F. z. M. A. K. /. @
Start med ristet müsli, dernæst rabarber kompot og til sidst skyr. Og ikke nok med at de er kønne at se på, de giver også masser af bær uden at du behøver at røre en finger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.