Bananbrød med abrikoser og pekannødder. Fuldkornsspelt, quinoa og rismel. Jeg har lavet mit eget bananbrød med inspiration i et her af Thomas fra Kærlighed & Kikærter. Jeg har lavet små justeringer, valgt at lave brødet med andre meltyper end grahams- og hvedemel og øget fuldkornsindholdet Food and fairies
Rygende varm suppe til en efterårsaften Forleden lavede jeg græskarsuppe med Dorthe. ) Supper er altså bare SÅ lækkert nu hvor vinden blæser og bladene visner på smukkeste vis Food and fairies
Pære-pinje knækbrød med boghvede. Raw.Mine er tilpas knasende. Og jeg har lavet knækbrød. Pære smager fantastisk kombineret med nødder og især pinjekerner Food and fairies
Drømmekage med kokospalmesukker. Raw. Fri for gluten og laktose. Til min fødselsdag sidste mandag serverede jeg disse raw karamelkager med opskrift af Caroline Fibæk Food and fairies