I dejen til disse snegle er der tilsat grovmel, så de mætter mere og får mere bid. en klassisk med basilikum og pinjekerner, en med persille og peanuts eller en tredje medsoltørredetomater
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørredetomater
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Det gør den dejlig grov og knasende og ikke mindst en del sundere end smør-versionen. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Læg først lidt salat på brødet, og smid så et par tomatskiver på sammen med lidt løg. Riv den herefter på den grove del af rivejernet, og bland med yoghurt, salt, peber og det knuste fed hvidløg
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Og heldigvis har vi altid mandler og bacon på lager, og da jeg var til Femina kvindeløb i Aalborg, fik jeg et ordentligt læs parmesanost med hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.