I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. a. u. t. g. p. å. c. k. '. h. v. A. ,. æ. -. J. ø. M. G. K. T. O. 4. S. 5. 0. 2. 1. 3. y. x. %. D. F. B. R. P. 9. n l
Steg løg i olie med karry under omrøring i ca. 5 minutter. Tilsæt æble, persillerod, vand, sukker, salt og peber og lad sovsen simre under låg i minimum ½ time
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
. For 1 år siden havde jeg aldrig smagt ingefær og ej heller autentisk asiatisk mad – på nær de der fritureboxe der sælges på gaden men de tæller efter min mening ikke
Med spidskålens milde, milde smag og mine forsøg med forskellige retter såsom. Lækker, lækker mad der sagtens kan nydes i ægte LCHF-stil (stenalderkost)
Havde en rest kokosmælk og tænkte hvorfor ikke prøve at komme den i æggekagen. Resultatet blev dette. 300-400 g kogte kartofler150 g bacon1 løg200 g champignon4 tsk karry (2-3 vil være bedre)8 æg1½ dl kokosmælk2 spsk kartoffelmel1 tsk bagepulversalt og frisk kværnet peberLøget hakkes og bacon skæres i tern og steges sammen på panden med karry