Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid. Jeg har brugt de kerner og frø som jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens skifte solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø ud med andre frø og kerner, hvis du fortrækker det
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Det er perfekt tøm køleskabet mad, der kan varieres i tusinder, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at lave rigtig mange, når jeg flytter hjemmefra om ikke så længe
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Jeg mente jeg engang havde set en opsktift, hvor broccoli, bacon, mandler og parmesan indgik
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt derefter olie og salt og det grove mel. Vi er begge ret vilde med pitabrød herhjemme, og vi spiser det oftes med enten tun eller kødfyld i forskellige afskygninger
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til noglegrove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.