Smuldr til sidst fetaen over salaten og server den med det samme. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag
Drys bøffer og sauce medpersille, peberfrugt og smuldret fetaog server med ris. Rør kødet sammen med sennep, persille, salt og peber, form to bøffer og brun dem kort i olie
Vend lidt citron/limesaft med rødbederne og anret dem i en skål medfetaog hakket persille ovenpå. I dag har jeg igen kokkereret, og I kan godt glæde jer til en meget lækker kage med rabarber, som kommer på bloggen en af de næste par dage
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Lidt kruspersille til drys. Peberroden giver lidt variation til den traditionelle tomatsalat, ligesom det også er vigtigt at du vælger nogle modne tomater og lader dem ligge lidt og trække i salt
Klip basilikum over, Bland olie og eddike med salt og peber og hæld det over. salt og peber. Skær tomater og mozarella i skiver og læg det pænt i et fad
blandet med kartoffel- eller agurkeskiver samt hakket persille ELLER løg. Bland til sidst olie og eddike, og smag det til med sukker, salt og peber, og hæld det over tomatsalaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.